Beatriu Garcia

La “casualitat” i la maternitat em van portar a certificar-me com a mestra de ioga per nens l’any 2011.
Feia quasi 2 anys que havia nascut la meva filla i cercava una formació de ioga amb la qual pogués aprofundir més en aspectes anatòmics i de comprensió del cos, així com entendre de seqüenciació i d’aquesta manera poder practicar a casa amb seguretat sense comprometre’m a unes classes que potser no podria seguir amb regularitat. El fet de no viure a la ciutat complica la oferta i gràcies a aquestes circumstàncies vaig iniciar una cerca àmplia de possibilitats. Curiosament el centre on volia formar-me aquell any va decidir fer 1 any de descans en formacions i això va girar tots els esdeveniments en una altra direcció.

Una amiga em va parlar d’una mestra que, llegint els continguts de la seva formació, em van colpir ben fort. Era la Christine McArdle Oquendo, creadora d’Om Shree Om, formació de ioga per a nens (200h, reconeguda per la Yoga Alliance) i que ofereix una mirada profunda a tots els aspectes de la persona (en aquest cas, els nens): cos-ment-esperit. La vivència d’aquella formació va ser un regal que va portar-ne d’altres, ja que la Christine és certificada en Anusara Ioga, un estil de ioga que posa molt d’èmfasi en una correcta aliniació i en un estudi i coneixement exhaustius de la biomecànica del cos, i la fascinació pel que anava rebent d’aquesta tècnica em va portar a realitzar també la Immersió de 200h d’Anusara Ioga amb la Susana García Blanco, la meva altra gran mestra. A totes dues els tinc profund agraïment.

I des de llavors, des d’aquest inspirador 2011, combino la meva feina amb les classes de ioga per nens i adults, i la formació no s’atura, ja que si no hi hagués tallers o intensius de reciclatge, els nens són els veritables mestres amb els quals compartir i créixer. La seva mirada et fa estar a tu present, i aquesta és la manera de saber en tot moment on i com estem AQUÍ i ARA.

Torna Enrere