Courtney Sheenhan

El meu amor pel ioga va néixer a Londres fa ja 12 anys. Recordo aquest moment en el qual vaig trepitjar per primera vegada una estora de ioga. Des d’aquest dia, em vaig proposar com a objectiu completar un curs de formació i, la qual cosa és més important, aprofundir en la meva pràctica. Estava interessada a descobrir no solament com el ioga afectava el meu cos, postura i flexibilitat, sinó també a la meva respiració i això em va ajudar a viure conscientment en el present.
Vaig realitzar un curs de formació de docents en 2016 mentre vivia a Barcelona, impartit per la meva ara bona amiga i mentora Andrea Guerrero de l’escola Spirit Sadhana. Va ser un curs intensiu que es va centrar en tots els aspectes de la pràctica del ioga i em sempre estaré agraïda per haver-me donat aquesta oportunitat. També m’he format amb ioga per nens amb la Mamen Duch de Yoguikids.

Tenir l’oportunitat d’ensenyar ioga a nens i adults em permet desenvolupar i gaudir de tots els aspectes de la pràctica. Veure els efectes d’aquesta bella pràctica escalfa el meu cor infinitament i em genera una alegria absoluta!

 

Torna Enrere