Mamen Duch – Fundadora de Yoguikids

Fundadora de Yoguikids i mestra d’ioga per nens des del 2008

La Mamen és llicenciada en interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona. Fundadora i membre de la companyia T de Teatre, ha treballat com a actriu en produccions teatrals, cinema i televisió. Entre altres: Homes, Criatures, Com pot ser que t’estimi tant, Delicades, Dones com jo, Jet Lag, Tierra de lobos…

La Mamen té una extensa experiència com a professora de teatre. Ha donat classes a l’escola Sadako, a l’escola d’educació especial St. Miquel, i classes d’interpretació per a professors i actors a Catalunya, Mallorca, Colòmbia i República dominicana.

Practicant de ioga, s’ha format amb Lluïsa Julià, Carles Claramunt, i a Yogastudio. La Mamen se certifica com a mestre de ioga per a nens a Nova York, a l’escola Karma Kids Yoga, amb la mestra Shari Vilchez-Blatt (fundadora de Karma Kids i entrenada en ioga pre i post natal, baby ioga, ioga per nens, ioga per adolescents i ioga amb família). I amb Craig Hanauer per nens amb necessitats especials amb el programa, Every kid’s yoga.

Com a actriu i professora de teatre, la Mamen creu que el ioga per nens està lligat amb l’essència del teatre: el joc. A través del joc els nens aprenen, experimenten amb el seu cos i ment, i gaudeixen dels molts beneficis de la pràctica del ioga.

Torna Enrere