CASAL D’ESTIU ’21

Aquest any dedicarem uns dies del Casal d’estiu al país d’on ve el ioga, l’Índia! , i aprofitant que a Yoguikids tenim una mestra australiana, creuarem a l’altre costat del món, a la part mes salvatge d’Austràlia!

Farem ioga, cuina, jardineria, música, teatre, plàstica, dansa, anglès…

India: Cada matí començarem fent ioga, farem la salutació al sol per donar gràcies pel dia que comença. Practicarem les postures,i aprofundirem en la relaxació i la meditació. Plantarem herbes aromàtiques i coneixerem les espècies que utilitzen per cuinar a l’Índia, inclús cuinarem algun plat hindú. Ballarem Bollywood, , escoltarem música hindú i tocarem algun instrument. Ens crearem els nostres propis vestits i maquillatges, inspirats en els tradicionals indis.Pintarem mandales amb sorra de colors, amb pintura, amb  flors, etc. Namasté!

Austràlia: Cada matí començarem el dia saludant al sol amb algunes postures especials de ioga. Durant tot el dia aprendrem sobre l’art aborigen tradicional, la música, la dansa i el seu “temps de somni” o “Dreamtime” sagrat. Utilitzarem la forta espiritualitat dels aborígens i els seus “temps de somni” o “Dreamtime”per meditar, relaxar-nos i connectar-nos amb la naturalesa i els nostres amics que ens envolten. Aprendrem com els aborígens van construir els seus refugis, van fer els seus bumerangs de fusta, i paper, etc.

El menjar té un passat molt important a Austràlia, juntament amb la nostra pròpia xef australiana, aprendrem alguns plats tradicionals. I també practicarem anglès!

DATA: del 2 al 6 de juliol

HORARI: de 9.00 h a 15.00 h. L’escola estarà oberta 20 minuts abans i tancarà fins mitja hora més tard.

PREU: 175 € una setmana. Descompte per germans.

PLACES: Les places són limitades, queden molt poques!!!

ENVIA UN CORREU A secretaria@yoguikids.com