Yoga day

Com cada any, des de fa 5 anys, Yoguikids participa en el Yoga Day, dia de ioga solidari per Amnistia Internacional. Aquest any és el 25 de novembre i aquesta setmana es fan activitats solidàries a diferents centres de la ciutat. A Yoguikids farem:

Dijous 26 i Divendres 27 de Novembre a les 17.45 h: A la classe de ioga per nens també podran participar els pares.

Divendres 27 de Novembre a les 19.00 h: la classe de ioga per adults es farà en parella, així que animeu-vos a venir amb algú!

Dissabte 28 de Novembre a les 11 h i a les 12 h: 11 h ioga en família fins a 6 anys i 12 h ioga en família a partir de 6 anys. Veniu a provar una classe!

A canvi us demanem un petit donatiu de com a mínim 5 euros que anirà íntegrament a Amnistia Internacional, capdavantera en defensar els drets humans, sobretot de dones i nenes. Ajudeu-nos a fer un canvi de postura! Us esperem!

Pel que fa a la temàtica de sensibilització d’aquest any, Yoga Day Solidari està enfocat a la lluita contra la violència sexual i de gènere. Una de cada tres dones i nenes al món ha patit violència, abusos sexuals o ambdues coses. A tot el món 140 milions de dones i nenes han sofert mutilació genital femenina. A molts països, tenir relacions sexuals fora del matrimoni o estimar a una persona del mateix gènere et pot portar a la presó o inclús acabar amb la teva vida. Tot això és el que volem canviar amb la teva ajuda! Si vols més informació entra a: https://www.es.amnesty.org/yogaday/ca/

Gràcies pel vostre gran suport. Gràcies per donar llum a dones i nenes que ho necessiten. Gràcies per creure en un #canvidepostura. Amb persones com vosaltres seguirem treballant a favor dels drets de les dones i les nenes a tot el món.