Què?

YOGUI KIDS és una escola de ioga per nens.

Encara que es basa en els mateixos principis del ioga pels adults, el ioga per nens és més dinàmic, en moviment, i es practica a través del joc. A YOGUI KIDS animem als nens a experimentar i descobrir el seu cos i la seva ment d’una manera divertida.Les classes es basen en el joc i la creativitat,les mateixes bases que el teatre.

Els nens aprenen per imitació i tenen la capacitat d’integrar experiències i informació encara que estiguin en moviment. Però sobretot, els nens aprenen jugant. El ioga per nens utilitza imatges i jocs per crear les postures. Un nen es convertirà en arbre posant-se sobre una cama i aixecant els braços, branques cap al cel, i sense adonar-se’n, estarà treballant l’equilibri, la verticalitat, la concentració… O es transformarà en un gat, posant-se de quatre potes i movent tota l’esquena mentre miola, i estarà treballant la flexibilitat i l’enfortiment de l’esquena, al mateix temps que la coordinació de moviment i respiració.

Utilitzant la imaginació per crear les postures de ioga en moviment i amb estiraments bàsics, fomentem l’elasticitat, la flexibilitat, i la coordinació, de la mateixa manera que la respiració i les visualitzacions ajuden a concentrar-se, relaxar-se, i deixar anar l’energia d’una manera divertida.

Jocs interactius i postures en moviment ajuden als nens a aprendre coses sobre els animals, la natura i l’anatomia bàsica a través del ioga.

Torna Enrere